Fa utánzatú térburkolatok

A fa utánzatú térburkolatok szintén természetes hangulatot biztosítanak. Különleges, antikolt felületüknek köszönhetően megtévesztésig hasonlítanak az eredeti fa építőelemekre (deszka, talpfa stb).

Fa utánzatú burkolat könnyített anyagból 3cm vastagságban! Ne kölcsön drága burkolatokra hiszen 40-50 ezer Ft-ból gyönyörü hangulatos burkolatokat kínálunk! Kivitelezéssel együtt, igény szerint leszállitva!Ön is vágyik otthonában a természet szépségére?

Válassza a fa utánzatú térburkolatokat!

Sokan szeretnék otthonukba vinni a természetet, azonban ez nem mindenkinél lehetséges. Vannak olyan helyiségek, ahol remekül mutatna ugyan egy fa padló, azonban az adottságok nem ideálisak hozzá. A fa utánzatú térburkolatok megoldják ezt a problémát!

A fa utánzatú térburkolat legnagyobb előnye praktikusságában rejlik. Kívülről tökéletesen úgy néz ki, mintha igazi fa lenne a padló, ez azonban nem igaz. Hogyha valóban fából lenne a padló, korhadhatna, mindig polírozni és kezelni kellene, tisztán tartása nehéz lenne és nem biztosítana időtálló megoldást. Ezzel megoldással viszont a látvány természetes, tisztítása egyszerű és karbantartást nem igényel!

A fa utánzatú térburkolatok számos mintával kaphatóak, hogy mindenki megtalálja a stílusához és a helyiséghez illő megoldást. Alkalmazhatja a házban vagy a kertben is.

Ha minőségi fa utánzatú térburkolatot keres, rendeljen tőlünk még ma! Készséggel várjuk megkeresését!


Fa utánzatú térburkolatok a teraszon

Az esztétikus és kényelmes otthon mindenki álma, amelyhez szervesen hozzátartozik a kert és a kültér szépítgetése és dekorálása is, hiszen a hosszú és fáradságos munkanapok után pihentető kikapcsolódást biztosíthat egy dekoratív terasz és a zöld környezet. Manapság óriási népszerűségnek örvendenek a természetes hatású burkolóelemek, illetve a természet közeli hangulat kialakítása, amelyhez ideális megoldást nyújtanak a fa utánzatú térburkolatok.

A teraszok burkolatának kiválasztása körültekintő odafigyelést kíván, hiszen számos kritériumot figyelembe kell venni, valamint az esztétikai igények is kiemelten fontosak. A fa utánzatú térburkolatok számos előnnyel rendelkeznek teraszok esetében is:

 • Esztétikus, dekoratív megoldás.

 • Időtálló: ellenáll a természeti és hőmérsékleti viszontagságokkal szemben.

 • Balesetvédelmi szempontból előnyös választás, például szálkamentesség.

 • A természetes faanyaggal szemben nem igényel rendszeres és folyamatos kezelési és karbantartási folyamatokat.

 • Könnyen tisztítható.

Tekintse meg cégünk gazdag termékkínálatát és válasszon a terasz burkolásához fa utánzatú térburkolatokat ízlésének megfelelően, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

fa utánzatú térburkolatok

Fa utánzatú térburkolatok a kertben

A különböző mintázatú és stílusú térkövek, valamint burkolati elemek napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ennek oka, hogy maximálisan megállják a helyüket és dekoratív felületeket eredményeznek a különböző klasszikus és elegáns stílust képviselő, valamint a modern és divatos irányzatok szellemében kivitelezett környezetekben egyaránt, legyen szó akár kül- vagy beltéri környezetről.

A fa utánzatú térburkolatok elsősorban kültéri alkalmazásban terjedtek el, mivel számtalan lehetőséget rejtenek magukban az impozáns és kellemes kertek és zöld környezet kialakítása során:

 • Teraszok, dobogók és emelvények burkolása

 • Kerti utak burkolása

 • Medence környékének burkolása

 • Kerti sütögetők környezetének burkolása

 • Díszburkolatok

 • Egyéb lehetőségek

A fa utánzatú térburkolatok, természetes hatásuknak köszönhetően, remekül illeszkednek a különböző stílusú kertek környezetébe, valamint rendkívül tartósak, hiszen az időjárási viszontagságoknak és a terhelésnek hosszú távon is ellenállnak.

Válasszon Ön is ízléses és természetes megjelenésű fa utánzatú térburkolatokat kertjébe és tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

fa utánzatú térburkolatok

A fa utánzatú térburkolat előnyeiről bővebben

Mindig is csodálta a természetes faanyagból készült burkolatokat? Minden vágya, hogy terasza, kertje esetleg otthona belső terei is természetes fa burkolatú anyagokkal nyújtsanak tökéletes összhatást? Biztos benne, hogy jól meggondolta ennek az előnyeit és hátrányait?

A valódi fa burkolatokkal sokkal több a probléma és a vesződség, mint a rájuk teljes mértékben hasonlító fa utánzatú térburkolatokkal.

A valódi fából készült burkolatokkal Ön hozzájárul az erdők kiirtásához, és eggyel több gondot vesz a vállára otthona takarítása, karbantartása során. A fát bizony ápolni kell, gondoskodni róla, hogy ne korhadjon, penészedjen, fakuljon, és akkor még nem is beszéltünk a különféle bogarakról, élősködőkről és a fokozott égésveszélyről.

Gondolja meg, és válassza inkább a fa utánzatú térburkolatokat! Ön nemcsak kevesebb pénzt elköltésével jut szebb otthonhoz, de kevesebb időráfordítással is tudja rendben tartani azt. Gondolja meg: ugyanaz a hangulat, de az eredeti ár töredékéért.

Keressen fel minket és díszítse otthonát stílusos, mégis könnyen kezelhető megoldással, válassza a fa utánzatú térburkolatokat!

fa utánzatú térburkolatok

Kis vasúti talpfa

Mérete (cm-ben): 54x28x5

Rusztikus felületi kiképzése vasúti talpfára emlékeztet. Lerakva régi, egyedi hangulatot áraszt. Használható terek burkolására, járdák, gyalogos- és kerti utak kialakítására. Medence, szauna valamint jakuzzi díszítéséhez kitűnő választás.
Anyagában színezett, de felületileg antikolt, ezáltal az eredeti, olajos-koszos vasúti talpfára emlékeztet. A térkő felületén lévő műgyanta jellegű bevonat 1-2mm mélyen ivódik be a betonba, ami a kimagasló helyeken lekopik, viszont megmarad az eredeti anyagában színezett talpfa utánzat.

Termékünk javított betonból több féle adalékanyag hozzáadásával vibráló asztalon készül. A nagymértékű szilárdságot és a fagyállóságot speciális - amerikai és német fejlesztésű - adalékok biztosítják.

megrendelés


Nagy fák

Mérete (cm-ben): 116x38x5

Különleges felületi kiképzése fa deszkára emlékeztet. Lerakva régi, egyedi hangulatot áraszt. Használható terek burkolására, járdák, gyalogos- és kerti utak kialakítására. Medence, szauna valamint jakuzzi díszítéséhez kitűnő választás.
Anyagában színezett, de felületileg antikolt. A térkő felületén lévő műgyanta jellegű bevonat 1-2mm mélyen ivódik be a betonba, ami a kimagasló helyeken lekopik, viszont megmarad az eredeti anyagában színezett deszka utánzat.

Termékünk javított betonból több féle adalékanyag hozzáadásával vibráló asztalon készül. A nagymértékű szilárdságot és a fagyállóságot speciális - amerikai és német fejlesztésű - adalékok biztosítják.

megrendelés
Gerenda végek

Mérete (cm-ben): 38x38x5

Térburkolat vagy tipegő, mind két alkalmazásnak megfelel!

Nagy szilárdságú, anyagában színezett, műgyanta jellegű adalékanyagokkal javított, vibráló asztalon betonból készül!

Alkalmazás: Térburkolatok, kerti utak, ülőkék, padok


megrendelés

Kis spanyol fa

Mérete (cm-ben): 21x64x5

 

 

 

 

megrendelés